Yalumba Samuel's Collection  Grenache-Shiraz-Mataro Barossa Valley 2016

Yalumba Samuel's Collection Grenache-Shiraz-Mataro Barossa Valley 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95 incl. btw

Land

Australië

Streek

Barossa Valley

Wijnhuis

Yalumba

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Yalumba Samuel's Collection Grenache-Shiraz-Mataro is levendig robijnrood van kleur, de wijn is zeer aromatisch met lagen van bosbessen, rabarber, geplette rozenblaadjes en kaneel. Het smaakpalet is sappig en helder met bosbessenaroma's en chocola-achtige tannines. Geniet van deze wijn met Kung Pao Chicken of Pad Thai met gefrituurde tofu.

De Grenache, Shiraz en Mataro worden apart geplukt voor deze wijn en gefermenteerd in kleine partijen - sommige in eiken vaten en sommige in roestvrijstalen vaten. De daaropvolgende wijn heeft gedurende 11 maanden gerijpt in nieuw Frans eiken okshoofden (13%) en in oude Franse, Hongaarse en Amerikaanse eiken okshoofden. Franse eiken barriques laten de wijnen ontwikkelen zonder invloed van veel eikensmaak terwijl textuur en complexiteit toenemen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy