Chateau Musar Jeune Rosé 2017

Chateau Musar Jeune Rosé 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,45

Land

Libanon

Streek

Bekaa Valley

Wijnhuis

Château Musar

Druif

Cinsault

Hoe smaakt de wijn?

Musar Jeune Rosé, is gemaakt van de Cinsault. Wijnmaker Tarek Sakr componeerde een Rosé die perfect aansluit bij onze smaak: droog, niet streng, heerlijk open en geurig, met een lichte kruidigheid. De Jeune Rosé is open en geurig, lichte kruidigheid, bloemen, rozen en frambozen, zacht en prettig. Volle en krachtige Rosé, romig en soepel, absoluut niet streng, hint van zoet zelfs, krachtig, een opwekkend zuurtje na. Musar Jeune Rosé is een typische eetrosé, bij salades, gegrilde tonijn, kip of kalkoen en inktvis. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

Speciaal voor de Europese wijndrinker heeft Musar deze heerlijke Rosé op de markt gebracht, waarin het fruit voorop staat. Wijnmaker Tarek Sakr, die zijn opleiding onder andere volgde bij grote Châteaux in de Bordeaux, maakte speciaal een Rosé die heerlijk fruitig en soepel is, en dat zorgt voor een heerlijke lichtvoetige sappige Rosé, zoals we die hier graag drinken. Hij wordt gemaakt op basis van Cinsault, de druif die in de Rhônestreek ook zorgt voor fruitige, licht kruidige en soepele Rosé met mooie zuren en bitters. Er wordt gewerkt met een klassieke saignée, dus door na een paar uur wat lichtgekleurd gistend sap af te tappen van wat later de rode wijn wordt. Een levendige en smakelijke, volle Rosé is het resultaat.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy