Salcuta Pinot Gris Blush 2019

Salcuta Pinot Gris Blush 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten!

*Voor 11.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

€ 6,95

Land

Moldavië

Streek

Ștefan Vodă

Druif

Pinot Gris

Wijnhuis

Salcuta

Hoe smaakt de wijn?

De kleur van de delicate Salcuta Pinot Gris Blush is afkomstig van de roze getinte schillen van de Pinot Grigio druiven. Het is een frisse en knisperende lichte Rosé met pittige aroma's en fruitige smaken van rijpe peer en perzik. De Salcuta Pinot Gris Blush is een geweldig aperitief, lekker op het strand, tuin of balkon. Ook niet te versmaden bij lichte salades of pasta en pizza recepten. De ideale schenktemperatuur is 6-8°C

Salcuta Pinot Gris Blush is verkregen uit handmatig geoogste druiven begin september, gevinifieerd volgens de traditionele methode. Het maceratieproces is kort, slechts enkele minuten, zodat de kleur niet verandert in die van rode wijn.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy