Valdespino Cream "Isabela"

Valdespino Cream Sweet "Isabela"

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 18,95

Land

Spanje

Streek

Jerez

Wijnhuis

Valdespino

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Valdespino Cream "Isabela" is complex, rijk, rijp en zacht. De Sherry heeft een donkere mahonie kleur met nootachtige aroma's van rijp fruit, gedroogde pruimen, dadels, rozijnen en hints van chocolade. De smaak is zacht, evenwichtig, rijk en complex met een lange afdronk. De Valdespino Cream "Isabela" is het lekkerste bij blauwe schimmelkazen, zoals gorgonzola, stilton Blue e.a., desserts met fruit, zoals fruitpudding. De Isabele Cream kan ook 'on the rocks' gedronken worden met een schijfje sinaasappel. De ideale schenktemperatuur is 18°C.

De druiven zijn afkomstig van uit Pago Macharnudo Alto in Jerez de la Frontera. Het gebied Viña Macharnudo Alto ligt in het hart van de regio, op het hoogste punt van de Sherry DO, en wordt beschouwd als de Grand Cru van het wijnbouwgebied. De wijngaard is al tientallen jaren eigendom van Valdespino en wordt blootgesteld aan de koele bries vanuit de Atlantische Oceaan. De bodem staat bekend om de witte kalkachtige Albariza die de regio overheerst

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy