Valdespino Moscatel "Promesa"

Valdespino Moscatel "Promesa"

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 24,95

Land

Spanje

Streek

Jerez

Wijnhuis

Valdespino

Druif

Moscatel

Hoe smaakt de wijn?

De Valdespino Moscatel "Promesa" is bloemig, fris en zoet. De belofte van een heerlijke zoete Sherry. Mooie lichte mahoniekleur met amber tonen. Een bloemige geur met honing en een beetje citrus. De smaak is fris en zacht. Het is de perfecte balans tussen een rijke en fris fruitige zuurgraad. Deze Valdespino Moscatel "Promesa" is heerlijk bij fruitdesserts en citroensorbets. De ideale schenktemperatuur is 12°C.

De druiven voor deze Sherry komen uit Chipiona, het gebied dat beroemd is om de Moscatel. De kustregio Chipiona ligt helemaal op het westerse puntje van het Jerez gebied, direct aan de Atlantische Oceaan. Hier profiteren de druiven van de verkoelende zeebries. De bodem bestaat uit zand.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy