Salentein Single Vineyard Las Sequoias Vineyard San Pablo Chardonnay 2017

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 59,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

Salentein Single Vineyard San Pablo Chardonnay is een prachtige wijn uit de Single Vineyard serie. De kleur is helder geel met een fonkel groen, een mooie voorbode voor een verfijnde, licht-vette Chardonnay. Aroma's van wit fruit, bloesem en citrus zullen u plezieren. De uitstekende zuurgraad, zijn mineralen en een lange afdronk maken deze wijn tot een waar genoegen. Wilt u een passend gerecht bereiden naast de Salentein Single Vineyard San Pablo Chardonnay? Denk aan gebakken of gegrilde tong en tonijn en of gebakken kip. Ook bij de pasta kunt u deze Single Vineyard prima op tafel zetten.

De Druiven voor de Single Vineyard Chardonnay groei op de het 'San Pablo Estate' op ruim 1600 meter boven zeeniveau. Het is hier een stuk koeler dan op de overige wijngaarden van het landgoed Salentein die lager gelegen zijn, ideaal voor de Chardonnay die hier zijn mooiste aroma's tot ontwikkeling laat komen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy