Cazes Le Canon du Maréchal Blanc Viognier-Muscat igp 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 10,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Lanquedoc-Roussillon

Wijnhuis

Cazes

Druif

Viognier-Muscat

Hoe smaakt de wijn?

Cazes Le Canon du Maréchal Blanc is gemaakt van Muscat d'Alexandrie, Muscat à Petits Grains en Viognier. Het is een zeer aromatische wijn, met geuren van witte bloemen en grapefruit. Deze droge witte wijn heeft een goede balans met aroma's van fris fruit en fijn muskaat. De afdronk past mooi in het geheel. De Cazes Le Canon du Maréchal Blanc is een heerlijke combinatie met voorgerechten, asperges, zomerse salades, vis en schaal- en schelpdieren met een sausje. De ideales schenktemperatuur is 10-12°C

De druiven worden 's nachts machinaal geoogst, omdat de koele temperatuur de aroma's van de druiven perfect bewaard. De druiven worden meteen gekneusd, het sap laat men vervolgens even rusten waarna fermentatie op 16 graden wordt gedaan. 6 maanden na de oogst wordt de wijn gebotteld opgeslagen in kelders met air-conditioning.

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy