Muré Gewürztraminer Clos Saint Landelin AC Alsace Grand Cru 2015

Muré Gewürztraminer Clos Saint Landelin AC Alsace Grand Cru 2016

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 35,95

Land

Frankrijk

Streek

Elzas

Wijnhuis

Domaine René Muré

Druif

Gewurztraminer

Hoe smaakt de wijn?

Muré Gewürztraminer Clos Saint Landelin heeft een bleekgele kleur. Fijne aroma's van geel fruit, gember, honing en kruiden zijn te herkennen. Elegant, evenwichtig en delicaat! Muré Gewürztraminer Clos Saint Landelin is de perfecte wijn bij Oosterse gerechten en kazen als Munster. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C

Biologische wijn afkomstig van Clos Saint Landelin. Gemiddelde leeftijd wijnstokken is 50 jaar. Langzame fermentatie en oudering op de lies. Handmatige oogst in 20 kilo boxen. Het bewaarpotentieel van deze wijn is meer dan 20 jaar.

De Elzas is één van de oudste wijngebieden in Frankrijk. Nog voor de Romeinen dit gebied veroverden klommen de wijnstokken al tegen de groene heuvelhellingen op. De Elzas vormt een overgang tussen Duitsland en Frankrijk en ligt tussen de Rijn en de Vogezen. Men ziet het in de dorpen, men hoort het in de spraak, men proeft het ook in de wijnen: Duitse degelijkheid verbonden met Frans raffinement.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy