Muré Gewurztraminer 'Orchidées Sauvages' AC Alsace 2017

Muré Gewurztraminer 'Orchidées Sauvages' AC Alsace 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95

Land

Frankrijk

Streek

Elzas

Wijnhuis

Domaine René Muré

Druif

Gewurztraminer

Hoe smaakt de wijn?

Muré Gewurztraminer 'Orchidées Sauvages' heeft een mooie gele kleur met gouden glinstering. De neus is heerlijk met aroma's van rozen en exotisch fruit. De smaak is rond, met tonen van passievrucht en citrus. De afdronk is zuiver, lang en fris. Deze Muré Gewurztraminer kan worden gedronken bij gerechten met foie gras, exotische gerechten en kazen zoals Munster of époisses. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C.

De Elzas is één van de oudste wijngebieden in Frankrijk. Nog voor de Romeinen dit gebied veroverden klommen de wijnstokken al tegen de groene heuvelhellingen op. De Elzas vormt een overgang tussen Duitsland en Frankrijk en ligt tussen de Rijn en de Vogezen. Men ziet het in de dorpen, men hoort het in de spraak, men proeft het ook in de wijnen: Duitse degelijkheid verbonden met Frans raffinement.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy