Muré Riesling 'Calcaires Jaunes' AC Alsace 2016

Muré Riesling 'Calcaires Jaunes' AC Alsace 2016

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95

Land

Frankrijk

Streek

Elzas

Wijnhuis

Domaine René Muré

Druif

Riesling

Hoe smaakt de wijn?

Muré Riesling 'Calcaires Jaunes' AC Alsace heeft intense aroma's van citrusfruit en bloesem. Wordt elegant en robuust in de mond. Mooi in balans. Deze Riesling Calcaires Jaunes is uiterst geschikt bij asperges, schaal- en schelpdieren, visgerechten, gevogelte of ander wit vlees. Ook een prima wijn voor bij salades.

De Elzas is één van de oudste wijngebieden in Frankrijk. Nog voor de Romeinen dit gebied veroverden klommen de wijnstokken al tegen de groene heuvelhellingen op. De Elzas vormt een overgang tussen Duitsland en Frankrijk en ligt tussen de Rijn en de Vogezen. Men ziet het in de dorpen, men hoort het in de spraak, men proeft het ook in de wijnen: Duitse degelijkheid verbonden met Frans raffinement.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy