Farina Appassilento Bianco del Veneto IGT Veneto 2017

Farina Appassilento Bianco del Veneto IGT Veneto 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 11,45

Land

Italië

Streek

Veneto

Wijnhuis

Farina

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Farina Appassilento Bianco del Veneto wordt gemaakt van Garganega, Sauvignon Blanc en Chardonnay. Aroma's van wilde bloem, groene appel en ananas zijn kenmerkend voor de witte Appassilento van Farina. Vol,acht en aromatisch. Het verlengde vergistingsproces proeft u terug in de goede lengte en diepgang van deze wijn. De Appassilento Bianco Farina is ideaal als aperitiefwijn, maar laat zich ook fijn
combineren met vegetarische snacks of couscous.

Appassilento is eigen aan Farina en uit zich in praktische zin door het verlengde vergistingsproces. Het gevolg is een wijn met diepte en een unieke concentratie aan smaken. Tijdens het proces komt de temperatuur nooit boven de 20 graden en zo blijft de wijn fruitig en toegankelijk.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy