Farina DOC Soave Classico 2019

Farina doc Soave Classico 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416


€ 9,95

Land

Italië

Streek

Veneto

Wijnhuis

Farina

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Farina Soave Classico, gemaakt van Garganega, Trebbiano di Soave en Pinot Bianco, barst van aantrekkelijke aroma's zoals groene appel, ananas en gele pruim. Daarnaast kenmerkt de Soave Classico zich door de geur van wilde bloemen en vlierbloesem. De prachtige structuur en het haast ziltige karakter doen verlangen naar mooie spijscombinaties. Heerlijk bij diverse voorgerechten. Bij Farina combineren ze deze Soave Classico graag met bigoli, een klassieke Italiaanse pastasoort.

De Soave wijn van Farina komt uit het Classico gebied. Dit is het oudste gebied in de Soave. De bodem is hier kalkrijk en dit proeft u terug als een enigszins ziltige, minerale toon.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy