Ashbourne Sandstone 2020

Ashbourne Sandstone 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 20,75

Land

Zuid Afrika

Streek

Hemel en Aarde Valley

Wijnhuis

Hamilton Russell Vineyards

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Ashbourne Sandstone 2020 bestaat uit een blend van 51% Sauvignon Blanc, 24% Chardonnay en 25% Semillon. Het resultaat is een smaakvolle wijn, die heel mooi het terroir aangeeft. In de geur citrus en wit fruit. Deze komen terug inde volle en zachte smaak met heerlijke mineralen en een natuurlijk zuurtje. De Ashbourne Sandstone is geweldig bij schaal- en schelpdieren of bij voorgerechten zoals een salade met geitenkaas, gerookte zalm of kip. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

Deze kleine productie van Sauvignon Blanc, Chardonnay en Semillon is het resultaat van jarenlang onderzoek naar de best mogelijke expressie van de van kwartsiet-houdende zandsteen afgeleide bodems en onze koele, maritieme expressie. Complexiteit en karakter worden opgebouwd door gisting en rijping in keramische vaten en amforen, en zorgvuldig gemengd. Het doel is om een appellation- en bodemeigen wijn te produceren met een uitgesproken klassieke stijl.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy