L'Avenir Horizon Sauvignon Blanc WO Stellenbosch 2018

L'Avenir Horizon Sauvignon Blanc WO Stellenbosch 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 9,95

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

L'Avenir

Druif

Sauvignon Blanc

Hoe smaakt de wijn?

De L'Avenir Horizon Sauvignon Blanc heeft een heldere, licht-gouden kleur. In de neus intense tropische aroma's van guave en ananas met een hint van citroengras. In de smaak verfrissende zuren en tropisch fruit, witte peer, meloen en een beetje gras. Heerlijke wijn als aperitief of bij salades met bijvoorbeeld geitenkaas.

Drie verschillende blokken van geselecteerde druivenranken zijn gelegen op de hoogste hellingen van het wijngoed. Deze verhoogde blokken zijn ideaal voor de wijnstokken om te profiteren van de koele zeebries uit de kust van alse Bay. Bovendien zorgt het graniet en leisteen in de bodem voor een ideale omgeving voor de ontwikkeling van het unieke karakter van de Sauvignon Blanc druif.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy