L'Avenir Single Block Chenin Blanc WO Stellenbosch 2017

L'Avenir Single Block Chenin Blanc WO Stellenbosch 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 35,95 incl. btw

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

L'Avenir

Druif

Chenin Blanc

Hoe smaakt de wijn?

De L'Avenir Single Block Chenin Blanc is een heerlijke wijn met de volle smaak van tropische aroma's zoals ananas, peer en abrikoos. Een betoverende geur van zongedroogde abrikozen en perzik, rijpe gele peren, zoete sinaasappels en een hint van noot. Mooi in balans met een zuurtje en tonen van eikenhout. De Single Block Chenin Blanc heeft een vleugje limoen en een beetje amandel, waardoor de wijn verfrissend, helder en perfect is! Een ideale wijn bij diverse visgerechten en schaal- en schelpdieren.

De 2 hectare aangeplante Chenin Blanc is de oudste druivensoort op het wijngoed. Het blok is opgericht in 1976 en één van de oudste in Zuid-Afrika waar nog gebruik van wordt gemaakt. Het blok is gelegen in een koeler gedeelte van het wijngoed, gericht op het zuiden in de nabijheid van een dam. De bodem vereist nauwelijks extra irrigatie tijdens de hete zomer dankzij deze dam. In sommige jaren is het blok gevoelig voor Botrytis infectie, waardoor de kwaliteit toeneemt en dat zorgt voor een ingewikkelde, complexe wijn.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy