• -€ 3,96
La Crema Monterey Chardonnay Californië 2018

La Crema Monterey Chardonnay Californië 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 26,95
€ 22,99 incl. btw

Land

Amerika

Streek

Monterey County

Wijnhuis

La Crema

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

De La Crema Monterey Chardonnay heeft een helder gele kleur. In de neus exotische geuren van citroen, gegrilde ananas en guave gevolgd door aroma's van nectarine, papaya, citroen, mandarijn en een vleugje kruiden. Crispy, mooie zuurgraad en mineraliteit. Deze Californische La Crema Monterey Chardonnay is heerlijk om als aperitief op een warme zomeravond te drinken, maar kan ook goed als maaltijdbegeleider. Combineer de wijn met rijke visgerechten, goedgevulde salades en romige kazen. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C

Monterey bestaat uit een lange vallei die zich uitstrekt van de unieke koude Monterey Bay tot de uiterste zuidoostelijke uitlopers van de Salinas-vallei. Een altijd aanwezige bries en maritieme invloeden van de oceaan zorgen voor verkoeling over de uitgestrekte glooiende wijngaarden. Het fruit voor deze wijn is afkomstig van meerdere wijngaarden in de Monterey appellatie, waaronder wijngaarden van Gravelstone en Clark. De wijngaarden in NoordMonterey brengen sappige fruittonen, terwijl de wijngaarden in het zuiden rijpere fruitsmaken brengen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy