Laurent Miquel Les Auzines IGP Aude 2018

Laurent Miquel Les Auzines Albarino igp Aude 2023

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 13,95

Land

Frankrijk

Streek

Lanquedoc-Roussillon

Wijnhuis

Laurent Miquel

Druif

Albariño

Hoe smaakt de wijn?

In de Laurent Miquel Les Auzines Albarino zult u aroma's herkennen als: grapefruit, witte perzik, bloemen en een vleugje limoen. De stijl van deze wijn uit Saint-Chinian is levendig en verfrissend, aangevuld met een zacht mondgevoel en aromatische aroma's. Deze heerlijk witte wijn van Albariño is ideaal als aperitief en daarnaast is de Languedoc wijn ook een prachtige aanvulling bij zeevruchten en visgerechten.

De van oorsprong Franse Albariño druif verdween naar Spanje, maar vader Henri Miquel haalde hem terug naar de Languedoc. Hier, hoog boven het dorp Lagrasse, floreert de Albariño druif als nooit tevoren. De wijnkelders liggen onder het Chateau Cazal Viel gelegen in het zuidelijke deel van de Saint-Chinian.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy