• -€ 2,46
Le Bonheur Wine Estate ‘The Weatherblocks’ Sauvignon Blanc wo Stellenbosch 2019

Le Bonheur Wine Estate ‘The Weatherblocks’ Sauvignon Blanc wo Stellenbosch 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 13,95
€ 11,49

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

Le Bonheur

Druif

Sauvignon Blanc

Hoe smaakt de wijn?

Le Bonheur Wine Estate The Weatherblocks Sauvignon Blanc heeft een licht stro-gele kleur met groene tonen. In de neus aroma´s van groene vijgen, kruisbessen en crispy limoen. Klassieke Sauvignon Blanc geur met elegantie en finesse. In de smaak eveneens groene vijgen, appel en winter meloen. Mooi in balans met crispy zuren. De Le Bonheur Wine Estate ‘The Weatherblocks’ Sauvignon Blanc is een uitstekende combinatie met rivierkreeft, garnalen, oesters en sushi. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

Le Bonheur bezit een van de hoogst gelegen en oudste Sauvignon Blanc wijngaarden in Stellenbosch. Deze Weather Station wijngaarden liggen pal naast de wijnkelder van het wijngoed, kijken uit over False Bay en hebben een koel klimaat.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy