Maastricht Sauvignon Blanc 2018

Maastricht Sauvignon Blanc 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten 

*Voor 11.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

€ 12,65

Land

Zuid Afrika

Streek

Cape Town

Wijnhuis

Maastricht

Druif

Sauvignon Blanc

Hoe smaakt de wijn?

Maastricht Sauvignon Blanc is complex in de neus met tropisch fruit, kruisbes en passievruchtaroma's en een vleugje groene vijgen. De onderscheidende aroma's ondersteunen een heerlijk uitgebalanceerd smaken-palet. Een evenwichtige smaak door de zuiverheid van rijp fruit. De ideale schenktemperatuur is 08-10℃.

De vruchtbare grond van Durbanville, de kwaliteit van de droge Sauvignon Blanc-druif, relatief veel regen, de warmere zomerdagen en koelere nachten dragen allemaal bij aan de kwaliteit van de wijnen van Maastricht.De druiven worden tijdens de oogst in de vroege ochtend machinaal geplukt zodat de druiven koel blijven tot bij aankomst in de kelder. Voordat de druiven worden onsteeld en geperst is het sap 12 uur in contact met de schillen. Het vergisten van de wijn gebeurt in roestvrijstalen tank bij een temperatuur van 12-14 º C. Na fermentatie blijft de wijn twee maanden op de lie rijpen om extra complexiteit te verkrijgen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy