Blanc de Cabernet 'Clos de Corten' 2013

Blanc de Cabernet 'Clos de Corten' 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Deze wijn is uitsluitend leverbaar per 6 flessen

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 6,75

Land

Moldavië

Streek

Cahul

Wijnhuis

Clos de Corten

Druif

Cabernet Sauvignon

Hoe smaakt de wijn?

De Blanc de Cabernet 'Clos de Corten' heeft lekker grapefruit in de geur. Ook passievrucht en vlierbloemen en lichte grassigheid. In de smaak opwekkend, met sap en frisse zuren, mooi afgerond. Droge witte wijn. Aangenaam als aperitief, groente quiche, exotische salades, kip of kalkoen, geitenkaas. De ideale schenktemperatuur is 10-12 °C.

Moldova heeft een lange geschiedenis van wijnproductie. Als zuidelijke provincie van Rusland maakte het land al goede wijnen in de tijden van de tsaar, voor de Russische revolutie. De meeste wijngaarden bevinden zich in het zuiden van Moldova, waar ze genieten van en warme klimaat, met een regenval die niet meer bedraagt dan 250 tot 350 mm per jaar. Daarmee kunnen de druiven een mooie kracht en concentratie krijgen. Een van de belangrijkste subzones is die van Corten.Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy