• Alleen online
Tasca d'Almerita Grillo Monreale doc 'Sallier de La Tour' 2018

Tasca d'Almerita Grillo Monreale doc 'Sallier de La Tour' 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten 

*Deze wijn is uitsluitend leverbaar per 6 flessen

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 12,35

Land

Italië

Streek

Sicilia

Wijnhuis

Tasca d'Almerita

Druif

Grillo

Hoe smaakt de wijn?

De Tasca d'Almerita Grillo Monreale doc 'Sallier de La Tour' heeft frisse aroma's van gras, grapefruit en exotisch fruit in de geur. In de smaak is het een aromatische wijn met bloemige tonen, rijp fruit en een licht bittere afdronk. Drink de Grillo Monreale doc 'Sallier de La Tour' bij een salade met geitenkaas. Ook een goede match bij lichte visgerechten. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

Sallier de la Tour is onderdeel van het grotere Tasca d'Almerita en is gevestigd in Monreale, ten zuiden van de Siciliaanse hoofdstad Palermo. Het landgoed telt 77 hectare, waarvan 38 hectare aangeplant is met wijnstokken. Grillo is één van de meest verbouwde druivenrassen op Sicilië voor witte wijn. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur van 16 graden in RVS tanks gedurende 15 dagen. Na de gisting rijpt de wijn vier maanden in RVS op de gistcellen,'sur lie'. Hierdoor wordt de wijn iets ronder van smaak.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy