• Alleen online
Tasca d'Almerita Malvasia Secca Salina igt 'Didyme' 2018

Tasca d'Almerita Malvasia Secca Salina igt 'Didyme' 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 27,65

Land

Italië

Streek

Sicilia

Wijnhuis

Tasca d'Almerita

Druif

Malvasia

Hoe smaakt de wijn?

De geur van Tasca d'Almerita Malvasia Secca Salina igt 'Didyme' is intens en krachtig met bloemen, abrikozen, gele pruimen, boenwas, breed en mooi complex. De wijn heeft een mooie droge en strakke smaak, rijpe peer, gele pruimen, mooie zuren, balans en lengte. Krachtige droge witte wijn. De Malvasia Secca Salina igt 'Didyme' is een feest bij pasta met garnalen, gerookte kip, vitello tonato of risotto met mosselen. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

De Malvasia geldt als een van dé klassieke druiven van het Middellandse Zeegebied. Hij vindt zijn oorsprong op de Griekse eilanden, vanwaar hij door de Grieken is meegenomen naar alle kusten van de Middellandse zee. Hij kan als geen andere druif zijn mooie zuren onder alle omstandigheden vasthouden. Ook kan er elk type wijn mee worden gemaakt, van heel droog tot uitgesproken zoet. Tasca d’Almerita maakt met deze Malvasia Secca een uitgesproken droge stijl. Deze wordt gemaakt door de druiven op tijd te plukken. De wijn is gemaakt op het eiland Salina, ten noorden van Sicilië. Een bijzondere plek voor een bijzondere wijn, karaktervol en prachtig droog.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy