• Alleen online
Weingut Von Winning Riesling Großes Gewächs qba 'Grainhübel' 2016

Weingut Von Winning Riesling Großes Gewächs qba 'Grainhübel' 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten!

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 39,95

Land

Duitsland

Streek

Pfalz

Wijnhuis

Weingut von Winning

Druif

Riesling

Hoe smaakt de wijn?

De Riesling Großes Gewächs qba 'Grainhübel' heeft in de neus geuren die doen denken aan perzik, gele pruimen en kruisbessen. De wijn is elegant, levendig en heeft een lange aangename afdronk. Riesling Großes Gewächs qba 'Grainhübel' is een echte fijne maaltijdwijn, visgerechten met een zoetzure saus, witschimmelkazen en geitenkaas. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C.

De wijngaarden waar de druiven voor de Grainhübel zijn aangeplant liggen direct achter het wijnhuis op een voormalig koraalrif. De grond is van zandige leem, rode zandsteen, klei en kalksteen. 2018 kende de vroegste oogst in tijden, zelfs nog eerder dan 2017. Het oogsten begon al halverwege augustus. De wijnen gemaakt in 2018 hebben over het algemeen een open karakter met typische Riesling aroma’s als perzik en abrikoos. De wijnen zijn elegant, sappig en opwekkend. De zuurgraad van de wijn geeft een aangename frisheid door de lage pH-waarde en de concentratie is hoog. Het alcoholgehalte van de wijnen is niet enorm hoog ondanks het warme jaar.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy