• Alleen online
Weingut Von Winning Riesling Großes Gewächs qba 'Ungeheuer' 2018

Weingut Von Winning Riesling Großes Gewächs qba 'Ungeheuer' 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 48,95

Land

Duitsland

Streek

Pfalz

Wijnhuis

Weingut von Winning

Druif

Riesling

Hoe smaakt de wijn?

De Riesling Großes Gewächs qba 'Ungeheuer' is heerlijk geurig, mooi wit fruit, appel, een vleugje grapefruit, bloemen, complex en verleidelijk. Prachtige elegantie en finesse, breed en krachtig in de smaak. Mooie zuren en fijne bitters, met citrus en grapefruit. Complexe en krachtige, droge witte wijn. De Riesling Großes Gewächs qba 'Ungeheuer' is een fijne maaltijdwijn, visgerechten met een zoetzure saus, witschimmelkazen en geitenkaas. Ideale schenktemperatuur is 10-12°.

Ungeheuer is een legendarische wijngaard die bij het dorp Forst hoort. Van dit perceel komen al eeuwen gigantische wijnen en Ungeheuer is meer dan terecht een Grand Cru, Grosses Gewächts, wijngaard. Bij von Winning hebben ze er een belangrijk aandeel. Op dit moment heeft dit domein zowel een instap Ungeheuer Kabinett Trocken, onder de naam van Dr. Deinhard, alsook deze von Winning Ungeheuer. Vanaf 2012 worden de jongere stokken gebruikt voor de assemblage van de instap Riesling, zonder vermelding van wijngaard, en de beste selectie gaat naar de Ungeheuer Grosses Gewächs, volledig conform de VDP reglementering.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy