• Alleen online
Weingut Von Winning Riesling qba 'Villa Niederberger' 2019

Weingut Von Winning Riesling qba 'Villa Niederberger' 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Deze wijn is uitsluitend leverbaar per 6 flessen

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 11,55

Land

Duitsland

Streek

Pfalz

Wijnhuis

Weingut von Winning

Druif

Riesling

Hoe smaakt de wijn?

Deze bijzondere Riesling qba 'Villa Niederberger' heeft kenmerkende aroma’s als perzik en rabarber. De geur is expressief en open. Heerlijk bloemen, appel en citrus, vleugje rokerig, wat vuursteen, typisch voor de bijzondere wijngaard. Fris, zoetzure aanzet in de smaak, mild op het midden en droog in de finale met geel fruit en opwekkende frisheid in de afdronk. Drink de Riesling qba 'Villa Niederberger' bij gerookte vis, verse forel of een plankje charcuterie of hors-d'oeuvre. De ideale schenktemperatuur is 10-12-°C.

Villa Niederberger is een selectie van een wijngaarden van verweerd zandsteen. In tegenstelling tot andere wijnen van Von Winning is deze wijn op rvs vergist om zijn primaire karakter te behouden. De wijn heeft een minimale hoeveelheid restzoet, echter de zuren in deze wijn zorgen voor een droge, evenwichtige finale.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy