• Alleen online
Weingut Von Winning Sauvignon Blanc II qba 'Von Winning' 2019

Weingut Von Winning Sauvignon Blanc II qba 'Von Winning' 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Deze wijn is uitsluitend leverbaar per 6 flessen

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 17,35

Land

Duitsland

Streek

Pfalz

Wijnhuis

Weingut von Winning

Druif

Sauvignon Blanc

Hoe smaakt de wijn?

Deze Sauvignon Blanc II qba 'Von Winning' is een nieuwe versie van de Sauvignon Blanc, in een wat drogere en frissere stijl, met een fijne geur, kruisbessen, witte asperges, weelderig, vleugje grassigheid, licht exotisch, een fijn koolzuurbelletje, en een vrij droge smaak, rins, fris en elegant. Mild droge, witte wijn. Ideaal als aperitief, bij groene asperges met geitenkaas, witschimmelkazen. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C.

De wijngaarden van de Pfalz blijken ideaal voor de aanplant van Sauvignon Blanc. Von Winning heeft zijn Sauvignon Blanc neergezet op verschillende hellingen in het dorp Deidesheim, op een ondergrond van bontzandsteen. Dat levert een heerlijk lichtvoetige en elegante Sauvignon op. Door de koele zomers en het lange groeiseizoen zijn de wijnen mooi zacht en aromatisch van karakter. Deze ‘Sauvignon Blanc II’ is een nieuwe versie van de Sauvignon Blanc, in een wat drogere en frissere stijl, meer richting het type wijn dat ook in de Loirestreek wordt geproduceerd. De wijn wordt gemaakt in een lichtvoetige, fruitige stijl, met fijne zuren.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy