Yalumba The Virgilius Viognier Eden Valley 2016

Yalumba The Virgilius Viognier Eden Valley 2017

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 49,95

Land

Australië

Streek

Eden Valley

Wijnhuis

Yalumba

Druif

Viognier

Hoe smaakt de wijn?

Exotisch, mineraal, rijp en zuiver, dit zijn de kenmerken voor de Yalumba The Virgilius Viognier. De geur van deze Viognier is heerlijk intens van abrikoos, kardemom en gember. Het mondgevoel spreekt tot de verbeelding door een rijke minerale structuur van abrikoos en cashewnoot. Een zeer eigen Viognier met klassieke elementen als rijkdom, puurheid en hartigheid. Sterk aan te bevelen voor Viognierliefhebbers. The Virgilius is een fantastische wijn bij rijke visgerechten van o.a. tarbot, kabeljauw en kreeft! De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

Deze wijn werd gecreëerd om de grote Romeinse dichter Virgilius, 70-19 voor Christus, te eren. Gedichten over het landelijke leven en de landbouw, waaronder de wijnbouw, werden na zijn dood gebundeld in het meesterwerk "De Aeneid".

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy