Chanson ac Pernand-Vergelesses Les Caradeux 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

*Beperkt leverbaar, informeer naar voorraad

€ 49,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Bourgogne

Wijnhuis

Chanson

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

Chanson ac Pernand-Vergelesses Les Caradeux heeft een  zacht gele kleur met verfrissende aroma's van grapefruit en een vleugje mineraliteit. De wijn is complex en heeft een strakke textuur. De evenwichtige zuren geven een volle en lange afdronk. Chanson ac Pernand-Vergelesses Les Caradeux doet het heel goed bij  vis en witvlees van gevogelte. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

Deze wijngaard van 1,90 hectare is ideaal gelegen op een helling dicht bij de heuvel van Corton-Charlemagne en heeft dezelfde bodemstructuur en hoogte als zijn beroemde buurman. Het enige verschil is de oostelijke blootstelling van de "Caradeux" die van dit perceel een uitzonderlijk "terroir" maakt met een unieke mineralige bodem.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy