Puramun Chardonnay 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

Puramun Chardonnay heeft een prachtige lichtgele kleur en heeft een aroma van rijpe perzik, ananas, grapefruit en citroenschil. De neus is vol en intens, met tonen van vanille en hout, afkomstig van het rijpingsproces in Franse eikenhouten vaten. In de mond is deze wijn fris en fruitig, met levendige zuren die zorgen voor een perfecte balans tussen het fruit en de houttonen. De smaken van perzik, abrikoos en citrusvruchten komen mooi naar voren en geven de wijn een heerlijke complexiteit. De afdronk is lang en verfrissend, met een subtiele hint van vanille en toast. De Puramun Chardonnay is heerlijk als aperitief, maar ook perfect bij gegrilde vis, schelp- en schaaldieren en romige pastagerechten.    De ideale schenktemperatuur is 10-12°C

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy