Torres Mas La Plana 2017

*Deze wijn is verkrijgbaar in onze winkel, Molenstraat 16, 2201 ZK Noordwijk

*Heeft u vragen over deze wijn? Bel 071-3615416 of aad@aadenwijn.nl

€ 57,95 incl. btw

Land

Spanje

Streek

Penedès

Wijnhuis

Torres

Druif

Cabernet Sauvignon

Hoe smaakt de wijn?

Torres Mas La Plana is gemaakt van de Cabernet Sauvignon druif. De wijn heeft een diepe, vol rode kleur met een vleugje mahonie. In het exquise aroma treft men geuren aan van koffie, zoethout, geroosterd brood en toffee. De smaak heeft een elegante structuur en zachte tannines, waardoor men volop kan genieten van de aromatische volheid van de wijn naarmate hij warmer wordt. Zijn fruitige karakter wordt aangevuld met tonen van cacao, truffel en vanille afkomstig van de lagering op eikenhout. De afdronk is subtiel en elegant. De Torres Mas La Plana past perfect bij de rijke vleesschotels en wild. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

Mas La Plana is het resultaat van de visie en vastberadenheid van Miguel A. Torres. Deze uitzonderlijke wijn brak in 1979 door op het internationale toneel, met zijn eerste vintage uit 1970, door 's werelds grootste Cabernets te verslaan tijdens de Gault & Millau Wine Olympics in Parijs. Zo werd een legende geboren, die een paradigmaverschuiving signaleerde en toonaangevend was in het maken van premium wijnen van op het landgoed geteelde druiven. Dankzij de uitstekende aanpassing en het evenwicht van de oude Cabernet-wijnstokken is Mas La Plana geëvolueerd om zijn maximale expressie te bereiken.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy