Torres Purgatori DO Costers Del Segre 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 27,95 incl. btw

Land

Spanje

Streek

Costers del Segre

Wijnhuis

Torres

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Torres Purgatori DO Costers Del Segre wordt gemaakt van de druiven Cariñena, Garnacha Tinta, en Syrah. De wijn is  krachtig met zwarte kersen, blauwe bessen, koffie en intense tannines. Torres Purgatori DO Costers Del Segre  is een goede combinatie met Aziatische gerechten, bij de BBQ, Rundvlees- Stoofvlees, Wild. Ook bij pasta met tomatensaus of Risotto.  De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

Het etiket van de Torres Purgatori is een verwijzing naar de legende rondom deze wijn. In 1770 moest een aantal koppige monniken een stuk land bewerken ver van het klooster. Het land bleek prachtige wijnen voort te brengen, maar op mysterieuze wijze verdween er af een toe een wijnvat. De eigenzinnige monniken verklaarden dat de engelen de wijn meenamen naar het hiernamaals.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy