Vinhos Barbeito Rainwater Medium Dry 5 Year Old

Vinhos Barbeito Rainwater Medium Dry 5 Year Old

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 14,75

Land

Portugal

Streek

Madeira

Wijnhuis

Vinhos Barbeito

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Barbeito Rainwater Medium Dry 5 Year Old is een lichte stijl Madeira, minder geoxideerd, halfdroog, licht van kleur. Het verhaal gaat dat er ooit een vat Madeira op het strand achtergebleven was, bedoeld om verscheept te worden naar Amerika. Door regenwater werd deze wijn verdund, wat uiteindelijk tot dit type wijn (en de naam ervan) leidde. Voor deze Rainwater 5 years old rijpen de wijnen van de Tinta Negra en de Verdelho gedurende 5 jaar volgens de Canteiro methode in eikenhouten vaten. De stabiele keldertemperatuur zorgt voor een uitzonderlijke balans tussen zoet en zuur. De wijn heeft een mooie gouden gloed. In de neus verleidelijke aroma’s van amandelen, noten, caramel en geconfijt fruit. Zijdezacht en vol van smaak, waarbij de zoete en zure componenten prachtig met elkaar in evenwicht zijn. De afdronk is lang en zwoel, met een verkwikkend fris zuurtje.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy