Ceci Lambrusco Semi-Secco igt '27 Opere Bruscone'

Ceci Lambrusco Semi-Secco igt '27 Opere Bruscone'

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 8,95

Land

Italië

Streek

Emilia Romagna

Wijnhuis

Ceci

Druif

Lambrusco

Hoe smaakt de wijn?

De Lambrusco Semi-Secco igt '27 Opere Bruscone' is de meest traditionele Lambrusco, een intens en verkwikkende mousserende rode wijn. In de geur knisperend rood fruit gepaard met zwarte kersen. Aangename tannines, in de smaak, versterkt door de aanwezigheid van koolzuur, de sensaties van rood fruit, de aangename ziltigheid en plantaardige tonen maken deze wijn intrigerend en plezierig. Heerlijk drinken bij gerechten met een niet te sterke smaak, rijk aan vet. Uitstekend bij traditioneel Emiliaans rood vlees en kazen van gemiddelde leeftijd. Interessant is de combinatie met vis die rijk is aan smaak en wat vetheid. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C

27 Opere Bruscone Lambrusco is één variant uit de selectie “27 Opere Gold” van Ceci. De selectie wijnen is gewijd aan de zevenentwintig muziekwerken van de Italiaanse Componist Giuseppe Verdi uit de 19e eeuw. De passie van Rigoletto, het mysterie van Il Trovatore, het verlangen van Violetta de La Traviata, de kracht van Aida: alle emoties van deze iconen zit in deze wijnen. Ze vertellen over een territorium gegroeid met muziek in het hart.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy