Ellermann-Spiegel Spätburgunder Trocken QBA 2017

Ellermann-Spiegel Spätburgunder Trocken QBA 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 13,45

Land

Duitsland

Streek

Pfalz

Wijnhuis

Ellermann-Spiegel

Druif

Spätburgunder

Hoe smaakt de wijn?

De Ellermann-Spiegel Spätburgunder Trocken heeft een kersenrode heldere kleur. Aangename geur, direct en typisch Pinot Noir-Spätburgunder. Mooie kruidigheid en lekker bosfruit en kersen. Rijpe aanzet met een prettig zoetje. Sappig, met ook hier weer kersen. Prettig bittertje en druiftannines. Alcohol in combinatie met kruidigheid zorgt voor body, karakter en een lange afdronk. Uitstekende wijn voor voorjaar en zomer vanwege het fruitige karakter. De wijn kan licht gekoeld geschonken worden waardoor fris- en fruitigheid nog mooier tot uiting komt. Het kruidige accent is de verrassing in de smaak. Prima bij gekruide kip, oosterse gerechten, rijke salade met pittige garnalen, geroosterd vlees, stevige (vlezige) vis met een rode wijnsaus. Ook lekker bij witschimmel- en geitenkaasjes.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy