Masca del Tacco Susumaniello Rosato 2023

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 14,95 incl. btw

Land

Italië

Streek

Puglia

Wijnhuis

Masca del Tacco

Druif

Pinot Nero

Hoe smaakt de wijn?

De Masca del Tacco Susumaniello Rosato heeft een heldere, lichtroze kleur. Explosief in de neus met sensaties van rode bosvruchten zoals rode bessen en aardbeien, gevolgd door citrusachtige hints en een elegante bloemengeur. Van rozen tot groene thee. In de mond is hij delicaat, maar met sappigheid en frisheid zonder de elegantie te verliezen, geweldige drinkbaarheid en veelzijdigheid en een zeer lange afdronk. Deze Rosé past heel goed  bij voorgerechten met zeevruchten, gamba's of tartaar van scampi's, voorgerechten op basis van vis, schaaldierensoepen, rijst- en kipsalades, medium gerijpte kazen of gewoon met spaghetti met tomaat en basilicum. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy