• Alleen online
Sideways Rosé Pinot Noir Danie de Wet  2016

Wetshof Estate Sideways Rosé Pinot Noir 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Deze wijn is uitsluitend leverbaar per 6 flessen

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 6,95

Land

Zuid Afrika

Streek

Robertson

Druif

Pinot Noir

Wijnhuis

De Wetshof Estate

Hoe smaakt de wijn?

Licht zalmkleurige rosé. Open en geurig, heerlijk fruit, een vleugje kersen, aardbeien, heerlijk verfrissend en open. In de smaak lichtvoetig en open, een soepele smaak, elegantie, mooi droog, met een goede frisheid en smakelijk sap, wat zuren na. Een prima combinatie met koude voorgerechten, kipsalade, pasta, varkenskoteletten. Ook lekker op uw terras of in de tuin.

De stijl van de Sideways-wijnen moest voor Danie de Wet die zijn van heerlijke, ongecompliceerde, soepele wijnen. De Rosé past helemaal in dat plaatje. Hij werd op de lokale markt gelanceerd in 2007 en was direct een groot succes. Aan de basis staat een combinatie van Cabernet-Sauvignon en Merlot. De Cabernet is afkomstig van verschillende terrroirs, deels van klei, en deels van een stenige ondergrond, waarop de wijn elegantie en frisheid krijgt. Cabernet geeft dan ook frisheid en kracht, merlot zorgt voor een heerlijk afgeronde smaak. Ze vullen elkaar perfect aan, met als resultaat een wijn die frisheid heeft en elegantie, maar ook heel smaakvol is en mooi droog. Heerlijke Rosé.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy