Steininger Grüner Veltliner Ried Spiegel Réserve DAC 2017

Steininger Grüner Veltliner Ried Spiegel Réserve dac 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 16,95

Land

Oostenrijk

Streek

Kamptal

Wijnhuis

Steininger

Druif

Grüner Veltliner

Hoe smaakt de wijn?

De Steininger Grüner Veltliner Ried Spiegel Réserve heeft een helder bleekgele kleur. Het is een heerlijke frisse wijn met een aantrekkelijk bouquet van bloemen en witte peper. De smaak is mondvullend met zuivere zuren in de afdronk. Doet het heel goed bij asperges, gevogelte, visgerechten en bij Aziatische gerechten. Kaas tip: Sainte-Maure de Touraine. Dit is een stevige grotgerijpte geitenkaas met een smeuïge smaak. Vraag er naar bij uw kaas specialist!

Gelegen in het gebied Kamptal te Oostenrijk. Langenlois, waar gevestigd is, is dankzij zijn uitgestrekte wijngaarden de grootste wijnstad van Oostenrijk. Steininger is een echt familiebedrijf. Spiegel is de naam van een wijngaard bij het dorpje Langenlois.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy