Terra d'Alter Expressão Branco vra 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

 

€ 7,95

Land

Portugal

Streek

Alentejo

Wijnhuis

Terra d'Alter

Druif

Siria, Arinto, Viognier

Hoe smaakt de wijn?

Terra d' Alter Branco is gemaakt van Siria, Arinto en Viognier. De wijn heeft een stuivend aroma van ananas, papaya en limoen. De smaak is fruitig met wat minerale tonen. De afdronk fruitig en verfrissend. Terra d' Alter Branco is heerlijk als aperitief. Ook bij fruits de mer en gegrilde vis.  De combinatie met wit vlees is eveneens een heerlijkheid! De ideale schenktemperatuur is 10-12°C.

Alentejo is een uitgestrekt gebied in de zuidelijke helft van Portugal, tegen de Spaanse grens. Het beslaat ongeveer één derde van de totale oppervlakte van Portugal. Het is een land van olijfbomen, wijngaarden en kurkeikenbossen. In de zomer is het er heet en droog. De regio is van oudsher bekend om zijn rode wijnen, die over het algemeen vol en fruitig zijn. Door gebruik te maken van moderne vinificatie technieken, komen er ook steeds meer interessante witte wijnen uit de Alentejo. Alentejo is een wijngebied in beweging. Door de combinatie van het extreme klimaat, lokale druivenrassen en moderne wijnbereiding worden hier spannende wijnen gemaakt die over de hele wereld de aandacht trekken.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy