Can Bas D'Origen P3 Xarel-Lo Penedès 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95 incl. btw

Land

Spanje

Streek

Penedès

Wijnhuis

Can Bas

Druif

Xarel-LO

Hoe smaakt de wijn?

Can Bas D'Origen P3 Xarel-Lo is lichtgoud en helder van kleur. In de neus een sterk bouquet van vers wit fruit zoals appel en peer, bloemige en mediterrane kruidentonen met hints van vanille. In de mond is hij smeuïg en licht met een goed geïntegreerde zuurgraad. De afdronk is lang en verfrissend. Omdat het een zeer veelzijdige wijn is, is hij uitstekend als aperitief. Op zichzelf of in combinatie met gerechten op basis van wit vlees, vis en pasta. Past perfect bij de oosterse keuken, maar ook bij gerijpte kaas. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

D'Origen zijn jonge cépagewijnen van Single Vineyards. Dit zijn wijnen die diep geworteld zijn in het land, de essentie van onze oorsprong en de ware uitdrukking van ons terroir. “We zijn wat we doen; we doen wat we zijn”. Can Bas is biologisch gecertificeerd.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy