Château Roubine Hippy Rosé IGP Méditerranée Provence

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 14,95

Land

Frankrijk

Wijnhuis

Château Roubine

Druif

Grenache Black

Hoe smaakt de wijn?

De Château Roubine Hippy Rosé IGP Méditerranée Provence is een levendige en fruitige organische rosé uit de Provence. Licht roze heldere kleur. In de neus aroma's van witte bloemen, perzik en citrus. In de mond exotisch fruit, zoals passievrucht, roze grapefruit en limoen. Charmant, fris en delicaat. Om van te genieten bij elke gelegenheid! Zonnige rosé die uitstekend past bij gegrild vlees of vis o.a.dorade, maar ook bij exotische keukens zoals Japans, Thais of Vietnamees. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

Geboren in Saint-Tropez, maakte Valérie Rousselle de “yéyé” jaren bewust mee; een muzikale beweging begin jaren '60 met als kenmerken hippie, bohemian en romantisch. Als een souvenir, wil Roubine een eer bewijzen aan deze 'peace & love' periode en de bijbehorende levensstijl, door het creëren van deze wijn. 

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy