Domaine Chavy-Chouet Meursault'Clos des Corvées de Citeau'2022

*Geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 79,50 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Bourgogne

Wijnhuis

Domaine Chavy-Chouet

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

Domaine Chavy-Chouet Meursault 'Clos des Corvées de Citeau', gemaakt van de Chardonnay druif, is rijk en geconcentreerd met aroma's van citrus, toast en een sappige frisheid. De Meursault is fris en zeer elegant. De aflong is mooi en lang aanhoudend. Serveer de Domaine Chavy-Chouet Meursault'Clos des Corvées de Citeau'bij klassieke visgerechten, gevogelte, tempura, krab of kreeft, kalfsvlees of gevogelte. De ideale schenktemperatuur is 11-13°C

De wijngaard ligt in het dorp Meursault, waar de bodem meer klei bevat en wat minder kalksteen. Dit zorgt voor een rijke, ronde smaak met een vetje. De wijngaard is een monopole, wat inhoudt dat hij volledig in bezit is van Domaine Chavy-Chouet. 

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy