Gaja Pieve Santa Restituta DOCG Brunello di Montalcino 2018

*Geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 89,75 incl. btw

Land

Italië

Streek

Toscane

Wijnhuis

GAJA

Druif

Sangiovese

Hoe smaakt de wijn?

Gaja Pieve Santa Restituta Brunello di Montalcino  is gemaakt van 100% Sangiovese. De wijn heeft intense robijnrode kleur. Het is eenelegante Brunello met een mondvullende, rijpe structuur en zwoele tannines. Aroma's van tijm en rozemarijn komen je tegemoet samen met balsamico, kers en pruim. Gaja Pieve Santa Restituta Brunello di Montalcino   is een openbaring bij vleesgerechten of bij gerijpte harde kazen. Deze wijn kan jong gedronken worden maar zal je belonen wanneer je ervoor kiest om hem een aantal jaren te rijpen.  De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

Deze Brunello wordt gemaakt van druiven afkomstig van alle wijngaarden van Gaja in Montalcino. Het eerste oogstjaar van deze wijn was 2005.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy