Gaja Pieve Santa Restituta DOCG Brunello di Montalcino Rennina 2018

*Deze zeer bijzondere wijn is uitsluitend leverbaar vanuit onze winkel in Noordwijk! Wij versturen deze wijn dus niet met DPD

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 199,50 incl. btw

Land

Italië

Streek

Toscane

Wijnhuis

GAJA

Druif

Sangiovese

Hoe smaakt de wijn?

Gaja Pieve Santa Restituta DOCG Brunello di Montalcino Rennina is gemaakt van 100% Sangiovese. De wijn heeft een donkere, robijnrode kleur met een intens bouquet van kruiden en bessen naast rijpe tannines. Rennina is de elegantste van de Pieve Santa Restituta Brunello’s. Het is een rijke, geconcentreerde wijn met een mooie structuur, veel diepte en balans. Geniet van de Gaja Pieve Santa Restituta DOCG Brunello di Montalcino Rennina bij vleesgerechten met paddenstoelen of lamsrack. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

In 2002 kon van dit domein geen wijn gemaakt worden vanwege extreme regenval. In 2003 werd er ook geen wijn gemaakt, maar nu door extreme hitte.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy