Ramón Bilbao Mar de Frades Godello 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 24,95 incl. btw

Land

Spanje

Streek

Rías Baixas

Wijnhuis

Ramón Bilbao

Druif

Albariño

Hoe smaakt de wijn?

Mar de Frades Godello is een wijn met een intrigerend karakter. Helder, met een bleke kleur en groene hints van limoen. Hij straalt elegantie uit en dat begint in de neus waar tonen van passievrucht en ananas overlappen met balsamico en een lichte ziltigheid. De smaak is sappig. Het intense volume geeft de wijn harmonie, stevigheid en het evenwicht is perfect in balans door tonen van abrikoos, dadel, gedroogd fruit en zoet gebak die plaats maken voor een levendige en sprankelende afdronk. Zijn intense en tropische fruitigheid nodigt uit om deze Godello te combineren met rauwe zeevruchten, zee-egel, oesters of kokkels, maar ook met rauwe of gemarineerde vis zoals zalm, zwaardvis of tonijn. Deze wijn kan ook worden gecombineerd met meer specifieke maaltijden, zoals een visstoofpot. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C 

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy