Santa Rita Floresta Field Blend Blanco 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 24,95 incl. btw

Land

Chili

Streek

Apalta

Wijnhuis

Santa Rita

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Santa Rita Floresta Field Blend Blanco is gemaakt van Semillon, Sauvignon Vert, Moscatel, Torontel en Corinto. Het is een is een authentieke pure witte wijn, gemaakt alsof het een rode wijn is, gefermenteerd met de schil. Het is een diepe, heldere wijn met een enorme aromatische intensiteit, goede structuur en een uitstekende zuurgraad. Aroma's van citroenschil en grapefruit. Floresta Field Blend Blanco is ideaal om te combineren met gerechten. Deze unieke en prachtige wijn past dan ook goed bij de mooiste visgerechten, salades en zachte kazen. Ook uitstekend bij gerechten uit het Midden-Oosten met lichte kruiden. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C. 

De druiven komen uit een wijngaarde die geplant is in de jaren veertig en bevat een mengelmoes van verschillende in het hart van de Apalta-vallei. De bodems zijn van matige diepte in de Apalta-vallei en van granietachtige oorsprong met goede doorlaatbaarheid.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy