Torres Fransola Sauvignon Blanc 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 28,95 incl. btw

Land

Spanje

Streek

Penedès

Wijnhuis

Torres

Druif

Sauvignon Blanc

Hoe smaakt de wijn?

Torres Fransola Sauvignon Blanc heeft een schitterende gouden kleur. Geurig en prachtig aroma van bloemen, verbena,  en fruit zoals ananas en mango met een plantaardige noot, venkel. De smaak is zijdezacht, intens en zeer weelderig, resulterend in een rokerige, elegante afdronk.  Torres Fransola Sauvignon Blanc is een waar genot als aperitief, of bij diverse vis-gerechten. De ideale schenktemperatuur is 9-11°C

De Fransola onderging een assemblageproces om zijn volledige kwaliteiten naar voren te brengen; 50% werd gefermenteerd in roestvrijstalen tanks, terwijl de rest werd gefermenteerd en gedurende acht maanden werd gerijpt op Amerikaans en Frans eikenhout.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy