Domaine de Guillaman Colombard-Ugni Blanc igp 2015

Domaine de Guillaman Côtes de Gascogne Blanc igp ‘Guillaman’ 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416   

* Uitsluitend per 6 flessen te bestellen

€ 6,95

Land

Frankrijk

Streek

Sud-Quest

Wijnhuis

Domaine de Guillaman

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De druiven Colombard en Sauvignon Blanc zorgen voor deze frisse witte wijn. De geur is opwekkend en open, voorjaarsbloemen, heerlijk exotisch fruit en een vleugje citrus. De wijn heeft een levendige en frisse smaak, aromatisch, fruitige, zachte en niet té droge witte wijn, met opwekkende zuren na.Heerlijk bij Oesters,schelpdieren en garnalen, koude visschotels, vissoep, bouillabaisse, gebakken of gegrilde vis, charcuterie. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C.

Dominique Ferret is een liefhebber van lichtvoetige wijnen, die perfect zijn om met de maaltijd te combineren. Deze wijn moet dan ook puur en zuiver zijn, en niet te hoog in zijn alcohol -11,5% is voor hem genoeg, zodat je nog graag ook een tweede glas neemt. Na de gisting, die op lage temperatuur plaatsvindt, rijpt de wijn nog een paar weken op de gistcellen, om hem een heerlijk krachtig en aromatisch karakter te geven. Daarnaast heeft hij frisse zuren, die worden afgerond met een klein beetje restsuiker, 6 gram per liter, om de wijnen een heerlijk fruitig en uitgebalanceerd karakter te geven.

Bekijk de video

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy