Bodegas de Muller Moscatel Anejo d.o.

Bodegas de Muller Moscatel Anejo do Vino de Licor

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

€ 15,95

Land

Spanje

Streek

Tarragona

Wijnhuis

Bodegas de Muller

Druif

Moscatel Alexandria

Hoe smaakt de wijn?

Bodegas de Muller Moscatel Anejo heeft in de geur krachtig muskaat. De wij is mooi gerijpt, met honing, druiven, abrikozen, gedroogde vijgen, rozijnen, breedte, zoet en complex. Mooi zoet in de smaak, fraai gerijpt, bitter, honing, abrikozen, met een lichte rokerigheid en toast van het hout, heerlijk zoet, complex, krachtig en verleidelijk! Heerlijk bij blauwschimmelkazen, vruchtentaart of gedroogde vijgen.

Een van de specialiteiten van De Muller zijn de zoete Wijnen. En dan geen gewone, simpele zoete wijnen, maar bijzondere exemplaren, vaak lange tijd gerijpt op eikenhouten vaten, zodat ze een zeldzame complexiteit krijgen. Deze muskaatwijn is een mengsel van verschillende jaren, gerijpt op grote vaten van eikenhout, die daarmee een mooi gerijpt karakter krijgt, en waardoor de elegantie en de frisheid van de Moscatel wordt geaccentueerd, waarmee het zoet van de wijn goed in balans is. Een bijzondere zoete wijn, heel uitgesproken van karakter.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy