Cazes Le Canon du Maréchal Rouge Syrah-Grenache igp 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 10,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Lanquedoc-Roussillon

Wijnhuis

Cazes

Druif

Syrah-Grenache

Hoe smaakt de wijn?

Cazes Le Canon du Maréchal Rouge is gemaakt van Syrah en de Grenache. Het is een toegankelijke wijn met aroma's van rood fruit zoals aalbessen, frambozen, kersen en kruidige tonen. Licht aroma van stoofpeertjes. De smaak is krachtig, maar geheel in balans, met een echt mediterraan karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk. Le Canon du Maréchal Rouge Syrah-Grenache is een soepele wijn en een heerlijke begeleider van diverse gerechten. Combineert goed met gebraden gevogelte, kipgerechten of salades met rood vlees. De ideale schenktemperatuur is 14-16°C

Er worden 2 verschillende manier van wijnmaken toegepast: deels traditioneel vergist met gecontroleerde verkoeling en deels met koolzuur inweking om fruitigheid te geven aan de wijn. Na het kneuzen van de druiven wordt het fermentatie proces afgerond op een temperatuur van 20 graden. 6 maanden na de oogst wordt de wijn gebotteld opgeslagen in kelders met airconditioning.

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy