L'Avenir Far & Near Pinotage WO Stellenbosch 2016

L'Avenir Horizon Pinotage WO Stellenbosch 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 9,95

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

L'Avenir

Druif

Pinotage

Hoe smaakt de wijn?

De L'Avenir Far & Near Pinotage is een fruitige, sappige rode wijn. Het florale Pinot Noir component in deze wijn is zeer subtiel aanwezig, zonder afbreuk te doen aan de unieke ZuidAfrikaanse stijl. Een lichte rode wijn boordevol frambozen, pruimen, rijpe rode kersen en een hint van donkere chocolade. Subtiele tannine. Serveer de L'Avenir Far & Near Pinotage bij lamsvlees, stoofgerechten, gegrild vlees of een kaasplankje van licht belegen kazen.

De L'Avenir wijngaarden zijn gevestigd in Stellenbosch. Hier bestaat de bodem vooral uit klei, waardoor de druiven genoeg voedingsstoffen hebben om te rijpen. Enkel in de hete en droge periodes wordt er gebruik gemaakt van aanvullende irrigatie omdat de grondwaterspiegel dan uitgedroogd kan zijn. Op 20 kilometer afstand van het wijnhuis ligt de Indische Oceaan waardoor het hele gebied voorzien wordt van een zachte zeewind en de druiven een natuurlijke koeling hebben tegen de middagzon.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy